Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Συμπαράσταση στην ΟΜΑΔΑ

Σε μία όμορφη, μα και δύσκολη σεζόν, οι αθλήτριες και ο προπονητής του Πορφύρα ( και το αντίστροφο ) θέλουν τη συμπαράσταση όσων ενδιαφέρονται για την ΟΜΑΔΑ μας και έχουν τη δυνατότητα να είναι το βράδυ της Τετάρτης, στις 9.30 μ.μ., στο γήπεδο της Βούλας, για τον αγώνα με την Θέτιδα, για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, στο βόλει Γυναικών.
Είναι ένα ωραίο παιχνίδι, στο οποίο τα παιδιά θέλουν να σας έχουν κοντά.
Με νίκη πάμε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Καλό αγώνα να έχουμε.
ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!!!!!

Από το σάιτ της Ομοσπονδίας :
«Όταν παίζεις μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Α2 κατηγορία με στόχο την άνοδο εκ των προτέρων γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση. Η Θέτις είναι μια πολύ καλή ομάδα και δυνατή στην έδρα της αλλά και εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας στη επόμενη φάση του θεσμού», δήλωσε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Βασίλης Πανδής.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Θέτιδας, Κώστας Σωτηρόπουλος: «Πάντα ατενίζουμε με αισιοδοξία κάθε ματς. Σίγουρα ο θεσμός του Κυπέλλου είναι ξεχωριστός και αποτελεί πρόκληση για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε μια ομάδα από την Α1 που έχει πάρει πολλές εμπειρίες, ωστόσο όπως κάνουμε σε κάθε αναμέτρηση θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και θα παλέψουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».