Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Μεταβατική περίοδος, αλλά, με την ίδια φιλοσοφία

Σε αυτή τη, μεταβατική, περίοδο, όπου μπαίνουμε στη διαδικασία να ετοιμασθούμε για τη νέα σεζόν, μετά απο ένα κουραστικό κι απαιτητικό όσο και ψυχοφθόρο πρωτάθλημα, οι δεύτερες σκέψεις είναι καλό να επικρατούν των πρώτων.
Μόνο βέβαιο, ότι σχεδιάζουμε την επόμενη περίοδο, με σκοπό να είναι, όπως όλα τα 8 προηγούμενα χρόνια, ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ο Πορφύρας στο βόλει Γυναικών.
Αλλά, με ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, η οποία αποδεικνύεται αποτελεσματική και βρίσκει μιμητές.
Ο Πορφύρας θα ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ, με το ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑ.
Μέχρι τώρα, είχαμε ως ΑΠΑΡΑΒΑΤΟ ΟΡΟ ότι στην γυναικεία ομάδα μας θα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 αθλήτριες με ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ, στη 12άδα μας.
Φθάσαμε να είναι 4 φέτος και στη 12άδα είχαμε συνολικά 6 κορίτσια απο την Ακαδημία μας, απλώς, τα 2 απο αυτά, έτυχε να μην έχουν πρώτο δελτίο στον Πορφύρα.
Για τη σεζόν 2015-2016, αλλάζει ο όρος που βάζει η Επιτροπή του τμήματος μας.
Στη γυναικεία ομάδα βόλει του Πορφύρα,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, θα είναι στη 12άδα, στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4 ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ.
Ενθαρρύνουμε, δηλαδή, ακόμα περισσότερο τη δουλειά και την παραγωγή παικτριών απο την Ακαδημία μας, την οποία πιστεύουμε και στηρίζουμε.
Οχι στην Α1 αλλά στην Πρώτη Διαστήματος κι αν φθάσουμε, θα είμαστε ΕΚΕΙ, με το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΙΜΑ, ώστε να  μπορέσουμε να κρατηθούμε, να έχουμε επόμενη ημέρα και να μην αφήσουμε πίσω συντρίμμια, όταν έλθει η ώρα να παραλάβουν άλλοι, για να συνεχίσουν το ταξίδι στην τρέλα και στο όνειρο...