Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Πρώτη παρουσία του Πορφύρα σε Final 8, φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι, αλλά, εδώ θα είμαστε και του χρόνου, μας άρεσε, το αξίζουμε και θα ξανάλθουμε.....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΠΗ ΚΑΛΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΔΑ.
Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ, ΣΤΟ FINAL 8, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!!


Αυτό είναι το νόημα της προσέγγισης μας για την προσπάθεια που έκαναν οι Κορασίδες Α του Πορφύρα, που όχι μόνο είναι η 5η καλύτερη ομάδα όλης της Ενωσης, σύμφωνα με την κατάταξη της Α΄Κατηγορίας, αλλά, παράλληλα έφθασε μέχρι το Final 8, ανταγωνιζόμενη όλες τις ομάδες Κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ.
Μία ήττα που θα μπορούσαμε, απο την εξέλιξη του αγώνα, να είχαμε αποφύγει απο το Περιστέρι στο Σαλπέας, μας έστειλε πάνω στην Πρωταθλήτρια Κορασίδων ομάδα του Αιγάλεω, αντί να έχουμε ευνοική διασταύρωση, οπότε ξέραμε ότι η αποστολή μας θα ήταν δύσκολη, απέναντι ουσιαστικά στην γυναικεία ομάδα του Αιγάλεω, γιατί τα ίδια παιδιά αγωνίζονται και στην Α' ΕΣΠΕΔΑ.
Εκαναν εμφάνιση καρδιάς τα παιδιά μας, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν και δεν έχουμε παράπονο απο την προσπάθεια τους.
Η εντός έδρας ήττα απο το Αιγάλεω με 3-0 σετ, μας αφήνει εκτός συνέχειας της διοργάνωσης, έξω δηλαδή απο το Final 4. Ομως, ευχαριστηθήκαμε αγωνιστικότητα και αξίζουν συγχαρητήρια και στα παιδιά μας, όπως φυσικά και στο Αιγάλεω.
Τα σετ ήταν 16-25, 23-25 ( στις λεπτομέρειες κατά κυριολεξία...), 18-25.
Κέρδος για την ομάδα μας, η αξιοθαύμαστη παρουσία και φυσικά η πρόοδος αθλητριών που θα φορέσουν ( αν έχουν το μυαλό μέσα στο κεφάλι...) τη φανέλα της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα στις εθνικές κατηγορίες, όταν έλθει η ώρα, ακολουθώντας τον δρόμο της Ευρυδίκης Δελαγά που ήδη έχει παίξει σε 3 ματς στην Α2 Εθνική κατηγορία σε αυτή τη σεζόν, με θετικότατη παρουσία.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλλή ) Κ.Ζαννή, Ευθυμιάδη, Παυλίδου, Δελαγά, Χονδρουδάκη, Μπουτσελάκου, Κονταράκη, Ν.Μονιού, Τσόρβα, Ε.Μονιού.