Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Εξαιρετικές....Μία ακόμα νίκη για τις Παγκορασίδες Β του Πορφύρα

Με εξαιρετική εμφάνιση ο Πορφύρας νίκησε με 3-0 σετ ( 25-4, 25-5, 25-7 ) τον Τελαμώνα, σε αναμέτρηση των Παγκορασίδων Β , για το πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια για τον Πορφύρα που είχε θαυμάσια κι ισσοροπημένη παρουσία, με χρόνο συμμετοχής και για τα 12 παιδιά και με ζηλευτή απόδοση απο αθλήτριες που ήταν αποκάλυψη.
Τη σταθερότητα και την εμφανή βελτίωση της Γεωργίας Σπυράκη ( ο παππούς δικαιωματικά είχε χαμόγελο μέχρι τα αυτιά για την ''Τζόρτζια''...), της Κατερίνας Ζούπα, της Δήμητρας Ζήκου, της Λίλιαν Βασιλειάδη, της Ειρηλένας Ανδρακάκου, της Ηρώς Βλάμη, που αποδεικνύουν ότι προπονητικά γίνεται σωστή δουλειά, γιατί το πρώτιστο ζητούμενο είναι η πρόοδος .
Να που οι 5 προπονήσεις την εβδομάδα, όταν υπάρχει συνέπεια, βοηθούν.
Μα, πάνω απ΄ όλα, έχουν ''δέσει'' τα παιδιά κι έχουν απόλυτη χημεία ως σύνολο.
Οι Τζίνα Τριανταφύλλου, Ελένη Ζαννή, Στέλλα Σκαλτσή, Τίνα Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Ράπτη, αυτή τη φορά είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής, εύλογα. Ωστόσο, η ωριμότητα που δείχνουν στα 12 τους, είναι στοιχείο αυθεντικό, πολύτιμο, πολλά υποσχόμενο.
Μα, ξεχάσαμε μία ; Οχι....
Η Αγγελική Βαμβακάρη είναι ένα παιδί μετρημένο, πολύ προσεκτικό, ιδιαίτερα σεμνό.
Το καρφί που έκανε με επίθεση απο τα 3 μέτρα και ο πόντος που πήρε, καθώς δεν κοβόταν με....τίποτα, ήταν ...όλα τα λεφτά. Μουστάκη και Καράκου μαζί.....
Αυτή τη φάση θα τη θυμόμαστε για πάρα πολύ καιρό....
Α, να κάνουμε την άλλη φορά και .....διαγωνισμό....αντανακλαστικών....
Να δούμε ποιός ....πετάγεται πιο γρήγορα απο τη θέση του....
Ο μπαμπάς Ζήκος, ο μπαμπάς Σκαλτσής ή ο μπαμπάς Σπυράκης.....
Το πιο φωτεινό πρόσωπο, πάντως, το είχε σήμερα ο μπαμπάς Βασιλειάδης.....
Η Λίλιαν του έδωσε χαρά με την απόδοση της. Και σε εμάς....
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Πόπη Καλλή ) Κ.Ράπτη, Ε.Ζαννή, Τριανταφύλλου, Σκαλτσή, Παπαδοπούλου, Σπυράκη, Δ.Ζήκου, Βασιλειάδη, Ζούπα, Ανδρακάκου, Βλάμη, Βαμβακάρη.