Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Πορφύρας-Ακρίτας στις 7 μ.μ. στο Σαλπέας για την Α2 Εθνική

Λαβωμένος απο τραυματισμούς, αλλά, με σαφή διάθεση να μη χάσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας ο Πορφύρας υποδέχεται απόψε στις 7 μ.μ. στο Σαλπέας τον Ακρίτα Καλαμάτας, σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας στο βόλει Γυναικών.
Ο Πορφύρας θα παρουσιασθεί, για πρώτη φορά στην ιστορία του, με 7 κορίτσια απο την Ακαδημία του στη 12άδα. Καμμία άλλη ομάδα που πρωταγωνιστεί δεν το καταφέρνει αυτό.
Αυτά τα παιδιά έχουν ταλέντο και ποιότητα, διαφορετικά δε θα φορούσαν τη φανέλα του Πορφύρα σε τόσο υψηλό επίπεδο, δε θα τα είχαμε εμπιστευθεί.
Χρειάζονται, όμως, τη συμπαράσταση μας, την αγάπη μας και την ενθάρρυνση μας απόψε.
Γιατί, ότι θα δείτε, είναι μία προβολή απο το μέλλον.
Σκεφθείτε ότι στη θέση τους θα μπορούσαν να είναι τα δικά σας παιδιά ή ότι στη θέση τους μπορούν να βρεθούν τα δικά σας παιδιά.
Αυτό που πετυχαίνει ο Πορφύρας με την ανάπτυξη της Ακαδημίας του, με τη συνεργασία ΟΛΩΝ, είναι υποδειγματικό, ας το βοηθήσουμε.
Τον αγώνα που κάνουμε στην Α2 , τη μάχη όλης της χρονιάς, ας τη στηρίξουμε, με πάθος κι ενέργεια που θα βγαίνει πρώτα απο τον αγωνιστικό χώρο και θα μεταδίδεται στην εξέδρα και με καθαρό μυαλό απο τον πάγκο.
Τρείς αγωνιστικές μένουν ακόμα, αλλά, το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει.
Τώρα αρχίζει.
Πέσαμε, γιατί χάσαμε την άνοδο που διεκδικούσαμε, δίχως να είναι αυτοσκοπός μας, αλλά, ήδη σηκωθήκαμε και ετοιμαζόμαστε.
Μη ξεχνάτε . Πορφύρας είμαστε. Τίποτα δε μας χαρίσθηκε κι όλοι εμάς θέλουν να κερδίσουν. Κάτι λέει κι αυτό.
Καλό παιχνίδι και καλωσόρισμα στον Ακρίτα Καλαμάτας που μας φιλοξένησε άριστα στην όμορφη πόλη της Μεσσηνίας.