Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Σαββατοκύριακο νικών, συγκινήσεων και ωραίων αγώνων για τις 4 ομάδες των Παγκορασίδων μας

Πολύ καλή παρουσία για τις ομάδες Παγκορασίδων του Πορφύρα στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ.
Με νίκες για τις τρείς απο τις τέσσερις και μία ήττα με καλή, ωστόσο, εμφάνιση.
Οι Παγκορασίδες Α, βρήκαν ρυθμό, ήταν αποφασιστικές, πολύ βελτιωμένες και νίκησαν στο Σαλπέας με 3-2 σετ τον Ρέντη, δίνοντας δείγματα ταλέντου και προσαρμογής στις δυσκολίες μέσα απο την πρόοδο που παρουσιάζουν.
Περαστικά στην αθλήτρια μας Ουρανία Κονταράκη που ασθένησε ξαφνικά και δε στάθηκε δυνατό να αγωνισθεί.
Τα σετ ήταν 22-25, 25-14, 25-21, 17-25, 15-8.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Αποστολάκη, Βαλσάμη, Μπουτσελάκου, Μελισσάρη, Αποστόλου, Χονδρουδάκη, Συρίγου, Υφαντή, Ν.Μονιού, Πολλάτου, Αυγουλή.
Οι Παγκορασίδες Β επικράτησαν με 3-0 σετ στην Καλλιθέα του Εσπέρου.
Αν και με πολλά προβλήματα  ( έλειψαν οι ασθενείς Τζώρτζη, Ε.Ζαννή ) δεν είχαν δυσκολίες και πήραν τα σετ με 15-25, 14-25 και 13-25.
Σταθερή ανοδική παρουσία απο όλα τα παιδιά μας που πέτυχαν την τρίτη διαδοχική νίκη τους.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Σκαλτσή, Παπαδοπούλου, Κ.Ράπτη, Τριανταφύλλου, Ζούπα, Δ.Ζήκου, Βασιλειάδη, Σπυράκη, Ράμπουα, Ανδρακάκου, Βαμβακάρη, Bλάμη.
Πρώτη νίκη για τις Παγκορασίδες Γ , μία ολοκαίνουρια ομάδα που βελτιώνεται διαρκώς και αναδεικνύει αστεράκια για τον Πορφύρα μας. Πέρασε με 3-0 απο την Δραπετσώνα, με τα σετ να είναι 14-25, 15-25 και 21-25.
Τα παιδιά αυτά παίζουν για πρώτη φορά, αλλά, εξελίσσονται και θα γίνουν ακόμα καλύτερα. Τα καθοδήγησε σήμερα η Δώρα Γκολφινοπούλου , με επιτυχία ενώ ο γουρλής έφορος Παναγιώτης Τριανταφύλλου είχε μετά το ματς ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά.....
Ελειψε η τραυματίας Πάμαιρη Αφεντάκη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Βλάσση, Φερεντίνου, Μ.Πρίφτη, Δράκου, Κατσίνα, Γκιόξη, Γιάνναρη, Θωμοπούλου, Γλυνού, Γόμπου, Μαριόλη, Α.Φραγκοπούλου.
Προσπάθησαν οι Παγκορασίδες Δ, που αγωνίσθηκαν με σθένος, αλλά, ηττήθηκαν απο την Αργυρούπολη με 3-0 σετ στο Σαλπέας ( 12-25, 18-25, 17-25 ).
Η απειρία τους εμφανής, αλλά, μέσα απο δουλειά , με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση θα δούμε κι άλλες καλές εμφανίσεις και θα έλθουν κι οι νίκες.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ Ε.Σπαθούλα, Σιγάλα, Αλαφούζου, Παναγιωτοπούλου, Πουρπουτίδη, Καλυβάκη, Ε.Ζήκου, Αγγελοπούλου, Κωστούρου, Κυριακοπούλου, Κοκκόνη, Βαρθολομάτου.              .