Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Νίκη υποσχέσεων για τον Πορφύρα , τον δεύτερο στη βαθμολογία της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με 7 παιδιά απο την Ακαδημία μας στη 12άδα


Πολύτιμη νίκη για τον Πορφύρα, με 3-0 σε βάρος του Ακρίτα Καλαμάτας στο Σαλπέας.
Με αυτή την επιτυχία, ο Πορφύρας έκανε μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόλει Γυναικών, σε συνδυασμό με την εντός έδρας ήττα του Χαλανδρίου με 3-1 σετ απο τον Θρίαμβο.
Τώρα, έχουμε και πάλι διαφορά 4 πόντων απο το τρίτο Χαλάνδρι και υπερτερούμε σε ισοβαθμία ενώ απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα.
Οι ειδήσεις απο το αποψινό ματς με τον Ακρίτα, στο κατάμεστο και πάλι Σαλπέας, είναι οι εξής.
ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ, αυτή η επιτυχία αφιερώνεται απ΄όλο το τμήμα μας, στην αθλήτρια-πρωταθλήτρια που έτρεξαν να αγκαλιάσουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, όλες οι συναθλήτριες της στον Πορφύρα. Στη φρεσκοχειρουργημένη Αννα Μαρία Θεοχάρη, που δεν...κρατιόταν κι ήθελε να δεί την ομάδα της. Για παιδιά σαν κι αυτό, αξίζουν τα πάντα...
ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ, ο Πορφύρας νίκησε γιατί αυτή τη φορά ήταν και πάλι ΟΜΑΔΑ. Αν πρόκειται να παίζουμε έτσι, να κάνουμε προπόνηση σαν της Παρασκευής, όπου ο Βασίλης λίγο έλειψε να φάει όλες τις σοκολάτες του Πειραιά απο τα νεύρα του, με αυτά που έβλεπε....
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ότι αγωνισθήκαμε δίχως 4 βασικές αθλήτριες, καθώς έλειψαν απο τραυματισμούς κι ασθένειες οι Θεοχάρη, Γκολφινοπούλου, Μουστάκη, Δήμα, το....ξεπερνάμε, γιατί πλέον δεν μπορούμε να κλαίμε άλλο και συμβιβαζόμαστε με το...νευρικό γέλιο για την γκαντεμιά μας.....Ο Πορφύρας έδειξε ότι έχει ψυχή και καρδιά και ξεπέρασε κι αυτά τα προβλήματα.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ κέρδος για τον Πορφύρα απ΄αυτό το παιχνίδι ήταν η ΙΣΤΟΡΙΚΗ συμμετοχή στη 12άδα και στον αγώνα, 6 αθλητριών που ξεκίνησαν απο τα Μίνι της ομάδας μας ( Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Θαλασσινού, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Παλημέρη ). Ποτέ άλλοτε δεν είχαμε στη 12άδα μας, σε επίσημο παιχνίδι, τόσα πολλά παιδιά απο το φυτώριο μας. Προσθέστε και τη  Μάρα Ράπτη που αγωνίζεται και στην ομάδα των Νεανίδων μας και θα αθροίσετε 7....Ποιός άλλος το κάνει αυτό ; Και να νικά ; Και να είναι σταθερά ψηλά ;
ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΔΑ που ξεκίνησε τον αγώνα ήταν αθλήτριες 21, 20, 19, 18 ετών κοντά στην 24χρονη Καράκου ( πάρα πολύ καλή και σήμερα, γιατί ήταν κατασταλαγμένη όσο ποτέ άλλοτε ) και τις πολύπειρες και πάντα πολύτιμες αδελφές Γκούρα.
ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Αυτή τη νίκη τη θέλαμε πολύ, μετά την πίκρα στην Πετρούπολη.
ΤΩΡΑ πάμε ΟΛΟΙ στο Senses την Παρασκευή. Εχουμε ακόμα ένα λόγο να γιορτάσουμε στο πάρτυ του βόλει Γυναικών του Πορφύρα, εκεί όπου θα γιορτάσουμε για την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παρουσία που είχαν κι έχουν φέτος ΟΛΕΣ οι ομάδες μας, απο τις Γυναίκες μέχρι τις πιο μικρές στα Προμίνι μας.
Τα σετ ήταν 25-15, 25-17 και 25-16.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Χατζηπέτρου, Ν.Γκούρα, Καράκου, Θαλασσινού, Μ.Ράπτη, Χαλβατζή, Α.Γκούρα, Λιάρου, Α.Πρίφτη, Μουστάκη, Δήμα, Παλημέρη.