Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Κερδίζεις πολλά όταν ξέρεις να χάνεις...

Ηττα στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος των Κορασίδων Β-Γ για τον Πορφύρα. Οι Κορασίδες Β του Πορφύρα έχασαν με 3-2 στο Σαλπέας, απο την Αργυρούπολη Γ.
Αυτή είναι η...βολική, η συνηθισμένη αρχή για να αναφερθείς σε ένα παιχνίδι.
Λάθος.
Απλή προσέγγιση.
Οταν έχει τελειώσει ένας αγώνας και το κεφάλι της προπονήτριας ( Νίκη Μανωλάκου ) βουίζει απο την πίεση και την ένταση γιατί ( με το πάθος και τη μαεστρία της ) οδήγησε την ομάδα της στην ανάκαμψη απο το αιφνιδιαστικό 0-2 ( 14-25, 23-24 ) και την έφερε στο 2-2 ( 25-22, 28-26 ), όταν τα κορίτσια του Πορφύρα έκλαιγαν στο τέλος γιατί κατάλαβαν ότι μπορούσαν καλύτερο αποτέλεσμα αν είχαν μπεί πιο συγκεντρωμένες πνευματικά στο παιχνίδι, όταν έχει γίνει μία τόσο όμορφη αναμέτρηση, με έναν παραδοσιακό αντίπαλο μας, που δίκαια επικράτησε με 3-2 σετ ( 15-9 στο τάι μπρέικ για την Αργυρούπολη, με την οποία πάντα κάνουμε αγώνες θρίλερ ), τότε , απλώς λες ΤΙ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΙ.
Ευχαριστούμε για την προσπάθεια, έχουμε μία ομάδα με πολύ ταλέντο, δεν μπορούμε πάντα να νικάμε, εδώ είμαστε και για τη συνέχεια. Η δεύτερη φάση μόλις τώρα άρχισε.
Το αποτέλεσμα το αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα.
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια.
Μπράβο σε όλες και όλους που βοηθούν ώστε να αγαπήσουν το βόλει και τον Πορφύρα μας αυτά τα παιδιά και να υπηρετούν τον αγώνα και  τον στόχο.
Το ταξίδι συνεχίζεται παιδιά μου.
Και στο άλλο ματς θα είμαστε καλύτεροι απο την αρχή. Δουλειά, δουλειά, δουλειά και είστε σε καλά χέρια.
Νίκη μου, ΜΠΡΑΒΟ.
Γιατί στις ήττες φαίνονται οι ομάδες. Στις νίκες όλα καλά είναι. Στις ήττες, όμως, κολλάμε πιο πολύ.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Νίκη Μανωλάκου ) Παπαγιαννοπούλου, Βαλσάμη, Κουτσουδάκη, Θεοδωρή, Υφαντή, Κουκομέλα, Αποστολάκη, Μελισσάρη, Μούκα, Τζώρτζη, Πολλάτου, Ε.Ζουγανάκη.