Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ενδέκατη σερί νίκη για τον Πορφύρα στην Α2 Εθνική βόλει Γυναικών, όπου είμαστε πρώτοι με 5 κορίτσια απο την Ακαδημία μας

Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έχει τη δυσκολία του, την ιδιαιτερότητα του. Ειδικά όταν χρειάζεται να μετακινηθείς αυθημερόν στην περιφέρεια.
Συνεπώς, η νίκη της ομάδας βόλει Γυναικών του Πορφύρα στην Πάτρα, σε βάρος του Απόλλωνα με 3-0 σετ, έχει διπλή αξία. Πήραμε αυτό που θέλαμε, περάσαμε στην κορυφή, με δύο πόντους διαφορά απο τον δεύτερο Φιλαθλητικό Λαρισαικό αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο, έχουμε 11 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συνεχίζουμε.
Ο Απόλλων Πατρών, ήταν προφανώς βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο, έχει νεανική ομάδα που θα είναι καλύτερη απο το ένα παιχνίδι στο άλλο, μας φιλοξένησε καλά, με την παράδοση και το ήθος αυτού του ιστορικού συλλόγου, ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Οτι είναι χαμηλά στην βαθμολογία, δε μας λέει τίποτα. Χαμηλότερα ακόμα ήταν ο Μεσσαράς και είχαμε χάσει άνοδο στην Α1 με τον πόντο που αφήσαμε εκεί....
Η νίκη του Πορφύρα ήταν δίκαιη και συνδυάσθηκε με τη χρησιμοποίηση όλων των αθλητριών της ομάδας μας απο τον Βασίλη Καλογερόγιαννη.
Αξιοσημείωτο ότι πήραμε τη νίκη με 5 αθλήτριες απο την Ακαδημία του Πορφύρα στη 12άδα ( Χαλβατζή, Χατζηπέτρου, Θαλασσινού, Λιάρου, Πρίφτη ), γεννημένες απο το 1993 έως και το 1996. Ο πρωταθλητισμός συνδυάζεται με τη δουλειά στις υποδομές και την παραγωγή αθλητριών που μπορούν να σταθούν θαυμάσια στο υψηλότερο επίπεδο.
Κάτι δείχνουν όλα αυτά για το βόλει Γυναικών του Πορφύρα.....
Η λειτουργία της αποστολής ήταν εξαιρετική, παρά την κούραση και η διάθεση έγινε καλύτερη με την παρουσία  στο πούλμαν και του κυρ Μανώλη, που καμάρωνε τις κόρες του, αν και στο δεύτερο σετ, μάλλον, πρέπει να ....ανασηκώθηκε η τραγιάσκα με αυτά που έβλεπε, αλλά, πάει, πέρασε και αυτό....
Σημαντικό επίσης, ότι ο Πορφύρας, ομάδα μιας γειτονιάς που έχει , ωστόσο, άφθονο ...μαγικό υγρό απο τον Δρυίδη και εκφράζοντας ένα μικρό γαλατικό χωριό, αντέχει, επιμένει, κερδίζει σε αξιοπιστία με τη διάρκεια που δείχνει.
Η τρέλα που έχουν οι γονείς και οι αθλήτριες , κρατά όρθια αυτή την ομάδα.
Να είστε καλά.
Τα σετ ήταν 17-25, 21-25, 13-25.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Καλογερόγιαννης ) Γκολφινοπούλου, Μουστάκη, Καράκου, Δήμα, Χαλβατζή, Ράπτη, Λιάρου, Ν. Γκούρα, Θεοχάρη, Χατζηπέτρου, Θαλασσινού, Πρίφτη.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ( Σπυρόπουλος ) Παπαγιάννη, Φαλτσέτα, Καρνάτσου, Κόλια, Σουβαλιώτη, Κανελλοπούλου, Κακαφώνη.