Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Μία κουβέντα απο την καρδιά μας....

Για όλα  αυτά που τραβάμε, για τις ατελείωτες ώρες που χάνουμε απο τα σπίτια μας και τις οικογένειες μας, για το ατελείωτο χαμαλίκι με μπάλες , μπλούζες και φιλέδες , για τα ξενύχτια, για τον πόνο στο στομάχι, τις αγωνίες, τις στεναχώριες, τις εντάσεις, για την προσωπική έκπτωση στην αξιοπρέπεια μας, με τα παρακάλια σε όποιον μπορεί να μας δώσει ότι μπορεί ή θέλει, για το τμήμα, για το ατελείωτο τρέξιμο, μία είναι η αποζημίωση μας.
Η προσέλευση και τα χαμόγελα των αθλητριών των υποδομών μας, που έρχονται με αγάπη και χαρά στην προπόνηση, για να γυμνασθούν, να παίξουν, να μπούν στην κουλτούρα του βόλει και να το λατρέψουν, ώστε να τους ακολουθεί σε όλη τη ζωή ως σκέψη, συνήθεια και διαδικασία.
Για αυτά τα παιδιά της Ακαδημίας μας, το βόλει και τον Πορφύρα αξίζουν όλα αυτά που περνάμε , ειδικά τις τελευταίες ημέρες.
Και απο αυτά, παίρνουμε δύναμη και κουράγιο.
Να είστε καλά κοριτσάκια  μας.
Και να είστε υπερήφανα γιατί έχετε σπουδαίους γονείς αλλά και ανθρώπους που είναι δίπλα σας και πασχίζουν πάνω απο τις δυνάμεις τους.
Το τρένο συνεχίζει.
Καλύτερα να είσαι γραφικός και ''τρελός'' και να προσφέρεις στην κοινωνία, φθείροντας τον εαυτό σου, παρά ατάραχος και αμέριμνος και να παραπονείσαι μετά ότι σου φταίει το ...σύστημα, ο βροχερός καιρός και η κακή σου μοίρα....
Πιο πολλά δε χρειάζονται.
Προχωράμε όπως είμαστε.
Με κύριο γνώμονα τη δημιουργία αθλητικής κουλτούρας στα παιδιά και την ανάδειξη των πιο υπομονετικών, συνεπών, εργατικών και ταλαντούχων σε αθλήτριες του Πορφύρα στο βόλει των Εθνικών Κατηγοριών.