Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Στην κορυφή ο Πορφύρας στην Α2 Εθνική, με 6 Χ 6 νίκες. Η αρχή μας δεν αλλάζει. ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ...

Με ψυχραιμία στη διαχείριση των δύσκολων και κρίσιμων σημείων του αγώνα, ο Πορφύρας, με ατού την εμπειρία που έχει αλλά και με επιπρόσθετο πλεονέκτημα απο την ομοιογένεια που παρουσιάζει, καθώς είναι η ίδια ομάδα εδώ και 4 χρόνια ( με μόνες προσθήκες τις Γκολφινοπούλου-Ράπτη ), νίκησε στο Χαλάνδρι τον ΓΣ Χαλανδρίου με 3-0 σετ.
Επαιζαν σήμερα ο πρώτος ( Πορφύρας ) και ο τρίτος ( ΓΣ Χαλανδρίου ), στο πρώτο μάλιστα παιχνίδι της ομάδας των Βορείων Προαστίων, στη φυσική έδρα της.
Σπουδαίο παιχνίδι, πολύτιμη επιτυχία, δίκαιη , εάν αποτιμήσουμε τη συνολική εικόνα του αγώνα, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο που δικαιολογημένα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία, στην πρώτη χρονιά του στην Α2 Εθνική.
Σε επιμέρους στοιχεία του αγώνα, δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε, αλλά, αναμφίβολα η επιστροφή του Πορφύρα απο το 18-15 με το οποίο ήταν πίσω στο σκορ, στο τρίτο σετ, συνεπακόλουθα δε και η ανατροπή της ροής σε εκείνο το σημείο του αγώνα, ήταν καθοριστική όσο και πολύτιμη.
Ισσοροπημένη η απόδοση του Πορφύρα, σε ένα παιχνίδι όπου η τακτική είχε τον δικό της, ουσιαστικό, ρόλο, αλλά, στο τέλος οι τρείς βαθμοί πήγαν στην ομάδα που παραμένει στην κορυφή και συνεχίζει να απολαμβάνει αυτό το όμορφο ταξίδι στην Α2 Εθνική, με 6 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και με μόλις ένα σετ στο παθητικό της ( 18-1 ).
Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον προπονητή, τον προπονητή και τα παιδιά, ήταν νίκη χαρακτήρα, προχωράμε χωρίς πολλά λόγια, με σεβασμό σε κάθε ομάδα, μα πάνω απο όλα στους εαυτούς μας και στην προσπάθεια μας.
Ευχαριστούμε τους 20 φιλάθλους που ακολούθησαν τον Πορφύρα στο Χαλάνδρι, καθώς μόνον τόσοι μας είχε ανακοινωθεί ότι έχουν δικαίωμα να μπούν στο γήπεδο.
Καλή συνέχεια στο Χαλάνδρι, με υγεία και ευόδωση των στόχων του σε κάθε επίπεδο.
Τώρα, ξεκούραση, ψυχραιμία και απόλαυση, μαζί με την αίσθηση ότι τίποτα δεν πάει χαμένο.
Συγγνώμη απο τα κορίτσια και τον προπονητή μας, γιατί την εβδομάδα που προηγήθηκε, προκαλέσαμε την ταλαιπωρία τους, ευχαριστούμε για τη συνεργασία τους, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ για το ήθος τους.
Τα σετ ήταν 20-25, 19-25, 22-25.
Αριστη η διαιτησία των Κατσούλη-Παπαδογιάννη.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Γκολφινοπούλου, Μουστάκη, Καράκου, Ράπτη, Α.Γκούρα, Θεοχάρη, Δήμα, Ν.Γκούρα, Χατζηπέτρου, Χαλβατζή, Θαλασσινού, Λιάρου.
ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ( Στέλιος Ατσιδαύτης ) Μαστοράκη, Σκορδίλη, Μαβιλίδη, Γκότζη, Τσαρακλή, Μαγκανάρη, Καραχάλιου, Τσουμή, Γεωργίου, Αγριοδήμου, Γκόγκου, Κουλουμέντα.