Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τέταρτη νίκη σε τέσσερα παιχνίδια για τον Πορφύρα στην Α2 Εθνική Κατηγορία στο Βόλει Γυναικών, 3-0 στην Πρέβεζα



Σοβαρή εμφάνιση απο την ομάδα βόλει Γυναικών του Πορφύρα που πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της , αυτή τη φορά απέναντι στο Φιλαθλητικό στην Πρέβεζα , με 3-0 σετ και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, ισόβαθμος με τον Φιλαθλητικό Λαρισαικό ενώ ακολουθεί το Χαλάνδρι σε απόσταση 3 πόντων αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο, καθώς, παίζει σε λίγο στη Λάρισα με την ΕΑΛ. 
Ο Πορφύρας ήταν πρακτικός και ουσιαστικός, πήρε τη νίκη απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο που θα κάνει ζημιές σε όποιον δεν τον αντιμετωπίσει με σεβασμό και προσοχή.
Μπράβο στα παιδιά και τον προπονητή για τη νέα επιτυχία.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι.
Καλή επιστροφή στα μέλη της αποστολής μας, να γυρίσουν με ασφάλεια στο σπίτι και να πάνε με ηρεμία αύριο στη δουλειά ( οι 5  ) και στο Πανεπιστήμιο ( οι 7 ).
Χρησιμοποιήθηκαν όλες οι αθλήτριες μας απο τον προπονητή Βασίλη Καλογερόγιαννη και συνεχίζουμε με 12άδα, απο την οποία τα 4 παιδιά έκαναν πρώτο δελτίο στον Πορφύρα και είναι γεννήματα της Ακαδημίας μας ( Χαλβατζή , Χατζηπέτρου, Θαλασσινού, Λιάρου ).
Ευχαριστούμε τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας για την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία, το κοινό της Πρέβεζας για τον πολιτισμό και το υψηλό επίπεδο του, τον προπονητή της γηπεδούχου ομάδας, Χρύσανθο Κυριαζή, για τα καλά λόγια του.
Τιμή να σε τιμά με τον θερμό λόγο του, μία φυσιογνωμία του ελληνικού βόλει, καθώς ο ( γέννημα θρέμμα Πρεβεζάνος )  Χρύσανθος, στα 19 χρόνια που έπαιξε βόλει σε Ολυμπιακό, Ηρακλή, Παναθηναικό, ΠΑΟΚ, ΕΑΠ, Κτησιφώντα Παιανίας, ασφαλώς και στην Πρέβεζα, ήταν υπόδειγμα ήθους, ένας πραγματικός πρωταθλητής και ένας αδαμάντινος χαρακτήρας.
Τα σετ ήταν 16-25, 14-25, 16-25.
Αριστη η διαιτησία των Γλωσσίδη-Μπαλτζή.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Βασίλης Καλογερόγιαννης ) Γκολφινοπούλου, Μουστάκη, Καράκου, Α.Γκούρα, Ράπτη, Δήμα, Χαλβατζή,  Ν.Γκούρα, Θεοχάρη, Χατζηπέτρου, Λιάρου, Θαλασσινού.
ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ( Χρύσανθος Κυριαζής ) Γ.Μαγκλάρα, Κουμίση, Παρμπούδη, Λάσκαρη, Ντάκουλα, Πεπονή, Γιάγια, Σιούλα, Κοσμίδου, Παναγιωτίδου, Ινοίδου,  Μπακάλη.