Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Με χορηγό το Senses !



Στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα, αργήσαμε αλλά τον κάναμε τον σεφτέ μας.
Βρήκαμε χορηγό για τη φανέλα της ομάδας μας και μάλιστα απο τους καλούς, για αυτό και θα μας έχει ακόμα πιο δυναμικά, στο πλευρό του.
Ενα απο τα πιο όμορφα μαγαζιά της Πειραικής, που βρίσκεται μάλιστα στο καλύτερο σημείο της, το Senses Cafe-Bar θα μας μεταφέρει στο φετινό ταξίδι μας στην Α2 Εθνική κατηγορία, με την αρμονία των αισθήσεων που προσφέρει η ποιότητα, η συνεργασία, η καλαισθησία, η ευαισθησία και η σημασία στη λεπτομέρεια.
Αυτά, άλλωστε, διακρίνουν και εμάς και το Senses.
Tο σάιτ του χορηγού μας, το www.sensescafebar.gr επιτρέπει ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα του χώρου που βρίσκεται στην Ακτή Θεμιστοκλέους 338.
Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κ.Γιάννη Αβραμίδη για την καλωσύνη που είχε να μας ενισχύσει οικονομικά ώστε να αγοράσουμε τα ρούχα της γυναικείας ομάδας.
Οποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, με όποιο τρόπο, είναι καλοδεχούμενος.
Μόνοι μας παλεύουμε, βλέπετε αν έχουμε μεράκι, καταλαβαίνετε ότι τα καταφέρνουμε.
Με 7 ταξίδια στην περιφέρεια σε αυτή τη σεζόν, δίχως την παραμικρή βοήθεια ή οικονομική ενίσχυση απο Πολιτεία, Ομοσπονδία, Δήμο, ζοριζόμαστε, αλλά, θα τα καταφέρουμε, όταν γνωρίζουμε και νιώθουμε ότι αφορά και άλλους αυτός ο έντιμος και ΗΘΙΚΟΣ αγώνας.
Πάμε Senses !