Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Αδιαλλαξία

Ο Απόλλων Πατρών επέλεξε, μέσα απο την επίσημη ενημέρωση που παρείχε προς την ΕΟΠΕ, δίχως καν να μπεί στη διαδικασία να μας την γνωστοποιήσει ή να τη συζητήσει, αν και είχαμε μιλήσει με τον εκπρόσωπο του, να δείξει αδιαλλαξία σε ότι έχει σχέση με τον ορισμό της ώρας του αγώνα  Πορφύρας-Απόλλων Πατρών για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας.
Είχαμε ζητήσει να παίξουμε το Σάββατο 18/10 στις 7 μ.μ., εξηγώντας ότι ζητούμε κατανόηση επειδή υπάρχει πρόβλημα γηπέδου, αλλά, ο Απόλλων Πατρών επέμενε να αγωνισθούμε στις 6 μ.μ., όπως ορίζεται απο την προκήρυξη του πρωταθλήματος.
Επειδή αυτό δεν ήταν εφικτό για το Σάββατο 18/10, μετά απο σειρά επαφών, καταφέραμε να έλθουμε σε συνεννόηση με άλλες ομάδες που μετέβαλλαν πρόγραμμα αγώνων και προπονήσεων στο γήπεδο μας ( Φοίνικας και Πειραικός ) και έτσι θα παίξουμε την Κυριακή 19/10 στις 6 μ.μ.
Περαιτέρω σχολιασμός άλλη φορά...
Ενημερώνουμε, προς το παρόν, το τμήμα μας ώστε όλοι να μπούμε στη διαδικασία προγραμματισμού, για την Κυριακή 19/10 στην πρεμιέρα στο σπίτι μας.
Για μία ώρα, προκαλείται μία άνευ προηγουμένου αναστάτωση....