Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Ενα θαύμα ....

Ο Θεός να με συγχωρέσει, αλλά, αυτό που έχουμε πετύχει στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα και για το οποίο δουλεύουμε καθημερινά, είναι ένα θαύμα, μικρό ή μεγάλο, δε ξέρω, αλλά, είναι θαύμα....
Με ΑΓΑΠΗ και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, αλλά και ακατάπαυστη προσπάθεια, αναπτύσσουμε την γυναικεία ομάδα μας, με σταθερότητα και διάρκεια, επενδύουμε στις υποδομές μας, αποφεύγουμε τη δημοσιότητα, γιατί δε θέλουμε να φανούμε καιροσκόποι και προτιμάμε να μιλάνε οι άλλοι για εμάς και να απολαμβάνουμε τα θερμά λόγια εκείνων που νιώθουν ότι θέλουν να πούν μία καλή κουβέντα για το βόλει του Πορφύρα, αντί να χαιδεύουμε τα αυτιά μας με τα εφήμερα θετικά σχόλια των λίγων, για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις.
Είναι ευλογία να ετοιμαζόμαστε για τα πρωταθλήματα Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων με φροντίδα για κάθε μία απο τις δεκάδες εκκρεμότητες που προκύπτουν, με την βοήθεια που δίνουν οι γονείς του τμήματος, καθένας απο τη σκοπιά και την πλευρά του.
Με 10 τμήματα υποδομών και 7 αγωνιστικές ομάδες, οι υποχρεώσεις μας είναι μεγάλες, αλλά, μεγαλώνουμε με την αναγνώριση σας και το μεράκι ΟΛΩΝ ΜΑΖΙ.
Η δύναμη μας είστε εσείς. Οι γονείς και τα παιδιά.
Η ανταμοιβή μας ; Να βλέπουμε τις αθλήτριες μας στην προπόνηση.
Το βόλει είναι άθλημα επανάληψης, δε μαθαίνεται απο το σπίτι, δε μαθαίνεται με μία -δύο προπονήσεις.
Πάμε με ομαδικό πνεύμα να μπούμε στη νέα σεζόν, με ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.
Με το αίσθημα ότι είμαστε πλέον μία ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ.
Χωρίς λεφτά, με δυσκολίες ακόμα και για τα απλά, αλλά, με τη δύναμη της αμεσότητας και του ειλικρινούς ενδιαφέροντος, στο οποίο πάντα υπάρχει αρωγός, εκείνος που αναγνωρίζει ότι αξίζει να βοηθάς όποιον πασχίζει δίνοντας τη ψυχή του, στεγνώνοντας τα σωθικά του απο τη δοτικότητα του στα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους γονείς.
Αυτό που έχουμε πετύχει στον Πορφύρα μας, με αυτή την ποιότητα, δεν έχει προηγούμενο, μακάρι να έχει επόμενο.
Καλή συνέχεια. Με χαμόγελο.
Εδώ είναι η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟΘΕΣΗ και κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα μας.
Οτι κάνετε για τα παιδιά και την ομάδα, θα δείτε ότι θα το βρείτε μπροστά σας.
Να είστε καλά.

Ν.Δελαγραμμάτικας