Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Κατανομή

Αυτές τις ημέρες ολοκληρώνουμε την επικοινωνία μας με τα παιδιά που ήταν πέρσι στην ομάδα και φέτος δεν έχουν έλθει, όχι ακόμα τουλάχιστον.
Να μας συγχωρέσουν οι γονείς για την ενόχληση, δεν έχει ως νόημα το...κυνήγι της συνδρομής, αλλά, να μάθουμε αν θα έχουμε κοντά μας τις πιτσιρίκες μας, ώστε ανάλογα να φτιάξουμε τα τμήματα, για να είναι σωστός ο αριθμός τους και να γίνεται καλή δουλειά.
Είτε ένα παιδάκι θέλει να ασχοληθεί με το βόλει, είτε όχι, είτε το βλέπει ως γυμναστική και ευκαιρία για παρέα με τη φίλη του, εμείς έχουμε ενιαία πολιτική και φιλοσοφία.
Ισες ευκαιρίες για όλα τα παιδιά, σε συγκροτημένο περιβάλλον, με ίδιες αρχές.
Ηδη, είμαστε σε καλό δρόμο και απο την 1η Οκτωβρίου θα δουλεύουμε με τα τμήματα στη μορφή που θα έχουν σε αυτή τη σεζόν.
Ισως, απλώς, χρειασθεί μία-ακόμα-παρέμβαση στα Προμίνι.
Είμαστε στη διάθεση σας για υποδείξεις και προτάσεις.
Αρκεί να αφορούν το καλό του συνόλου και όχι εξατομικευμένη λογική.
Ολοι έχουμε τις κόρες μας σα να είναι τα παιδιά της κουκουβάγιας, ειδικά δε οι μπαμπάδες είμαστε ''τρελοί και παλαβοί '' με τις κανακαρές, αλλά, στο βόλει Γυναικών του Πορφύρα ασχολούμαστε για να προσφέρουμε σε όλα τα παιδιά, όχι για να παίζει η κόρη μας.
Και αυτό το αποδεικνύουμε έμπρακτα.
Πιο έμπρακτα δεν γίνεται.
Καλημέρα σας.
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς για τη συνεργασία και ειδικά τους ''παλιούς'' απο Προμίνι και Μίνι που μας δείχνουν το δρόμο, με ελάχιστα λόγια, αλλά, προσεκτική και διακριτική στάση, την οποία πλέον αντιλαμβανόμαστε και εκτιμούμε απόλυτα.
Μας δίνετε κουράγιο ενώ τα λόγια του Γυμνασιάρχη της Καλλίπολης κ.Ιωάννη Κότσιρα ήταν βάλσαμο στη ψυχή μας, γιατί για να υπάρχει έστω αυτή η εικόνα, ορισμένοι άνθρωποι ζορίζονται πολύ....

Νίκος Δελαγραμμάτικας