Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Μαράκι, καλή διασκέδαση....

Η αθλήτρια της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα Μαρία Δελαγραμμάτικα, η πιο παλιά σε όλο το τμήμα, για πρώτη φορά μετά απο 12 χρόνια, θα ξεκινήσει μία αγωνιστική περίοδο παίζοντας για άλλη ομάδα και όχι τον Πορφύρα που λατρεύει, όπως και όλη η οικογένεια της.
Το Μαράκι, στα 22 του πλέον, δόθηκε με μορφή δανεισμού στην Ιριδα Νέας Σμύρνης για μία σεζόν και θα παίξει, μαζί με μία ακόμα αθλήτρια μας, που την ...περιμένει ήδη στο κλειστό της οδού Αρτάκης, την 19χρονη κεντρική μας Ιωάννα Τσιραντωνάκη, η οποία επίσης πήγε με υποσχετική στην Ιριδα, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει.
Αυτό ήταν το σωστό να γίνει και αυτό έγινε, με την ελπίδα ότι η Μαρία θα γυρίσει  καλύτερη και πιο έμπειρη απο ότι είναι σήμερα και θα έχει προσφέρει καλές υπηρεσίες στην Ιριδα αλλά και στον εαυτό της.
Παραμένει, βεβαίως, προπονήτρια στις μικρότερες ηλικίες στα τμήματα υποδομών μας.
Προχωράμε κοιτώντας μπροστά, ατενίζοντας μακρυά και λειτουργώντας όπου πρέπει με το συναίσθημα, όπου απαιτείται με τη λογική και τον ρεαλισμό, προσπαθώντας πάντα να συνδυάζουμε όλες τις παραμέτρους, γιατί όλα πρέπει να τα κοιτάμε.
Καθώς η Μαρία γυρνώντας απο τη Νέα Σμύρνη στο Σαλπέας, εκτός απο εμπειρίες απο ένα άλλο σωματείο, επίσης νοικοκυρεμένο και με αρχές, θα πρέπει να φέρει και το πτυχίο της Νομικής, όπου τελειώνει φέτος τις σπουδές της.
Α, φυσικά, η Ιριδα έχει ως χρώματα το κόκκινο και το μαύρο, σαν τον Πορφύρα μας.
Τι άλλο θα μπορούσε να είχε....
Και κάτι ακόμα.
Γιάννης Πολυκανδριώτης ( Φοίνικας ) και Αντώνης Φρατζέσκος ( Πειραικός ) είναι πράγματι πολύ ωραίοι άνθρωποι και τους ευχαριστούμε πολύ.
Ξέρουν εκείνοι.