Παρασκευή 15 Αυγούστου 2014

Αρωμα Α1 στον Πορφύρα

Η 24χρονη πασαδόρος Δώρα Γκολφινοπούλου, συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα του Πορφύρα με τον οποίο θα αγωνίζεται στη νέα σεζόν.
Η Δώρα αφήνει τη Νάξο, τον Πανναξιακό και το πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας για τον Πειραιά, τον Πορφύρα και την ομάδα που σταθερά και ανοδικά πρωταγωνιστεί στην Α2, με την ελπίδα βεβαίως ότι θα γυρίσει εκεί όπου ανήκει, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Την προηγούμενη διετία, η Δώρα πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες της στον Πανναξιακό και νωρίτερα έπαιζε στη Θέτιδα Βούλας.
Κατάγεται απο την Πάτρα, στην Αθήνα ήλθε για να σπουδάσει στη Γυμναστική Ακαδημία απο όπου αποφοίτησε με άριστα ενώ έχει αποκτήσει χρήσιμα εφόδια και πολύτιμες γνώσεις και στη φυσικοθεραπεία.
Λόγω χαρακτήρα, προφίλ αλλά και ηλικίας, η Δώρα είναι κεφάλαιο για τον Πορφύρα και θα προσπαθήσουμε να την αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε.
Μένει κοντά μας, στην περιοχή του Αιγάλεω, θα γίνει ένα με την ομάδα μας.
Ο Πορφύρας θα έχει ως πασαδόρους σε αυτή τη σεζόν την Δώρα Γκολφινοπούλου και την 20χρονη, προερχόμενη απο την Ακαδημία μας, Φρόσω Χατζηπέτρου, ένα εξαιρετικό, δηλαδή, δίδυμο.
Και κάπου εκεί κοντά θα είναι και η Νίκη Μανωλάκου...Σε άλλο ρόλο πλέον.
Την κρέμασε τη φανέλα, αλλά, είπαμε ότι είναι μέλος της ομάδας μας, για την οποία άλλωστε αυτό το καλοκαίρι δούλεψε πιο πολύ απο ότι εμείς.
Καλώς ήλθες Δώρα και είναι τιμή μας που βρήκαμε ένα παιδί με τη δική σου σοβαρότητα και ποιότητα.