Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

























Στις αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλει του Πορφύρα και στον προπονητή μας Βασίλη Καλογερόγιαννη, ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τις προσπάθειες που κατέβαλλαν σε αυτή τη τόσο δύσκολη και άκρως ανταγωνιστική περίοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Πέρσι δεύτεροι, φέτος στην τρίτη θέση, του χρόνου καλύτερα, πάνω απο όλα με υγεία.
Παίξαμε με αξιοπρέπεια, δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα, κυρίως αποφύγαμε  τραυματισμούς.
Στις αθλήτριες  μας ΜΠΡΑΒΟ γιατί αγωνίσθηκαν σε όλη τη σεζόν με ΗΘΟΣ και ΑΓΑΠΗ στην ομάδα.
Στον προπονητή μας ΜΠΡΑΒΟ γιατί πάλεψε με συνέπεια και εργατικότητα στην πρώτη χρονιά του σε εθνική κατηγορία. Επεσε στα βαθιά και όχι μόνο δεν πνίγηκε, αλλά, τα κατάφερε.
Ασφαλώς και μπορούσαμε καλύτερα, δε χωρά αμφιβολία για αυτό.
Αλλά, κάθε χρονιά δεν μπορεί να είναι απόλυτα ή σχεδόν απόλυτα πετυχημένη.
Αυτή είναι και η ομορφιά του αθλητισμού.
Με τις δυσκολίες, τις παραξενιές και τις ιδιοτροπίες μας, σταθήκαμε σαν ομάδα, λειτουργήσαμε και κρατήσαμε ΣΩΣΤΟ επίπεδο σχέσεων ανάμεσα μας.
Το ταξίδι στο Ηράκλειο , απλώς, επιβεβαίωσε ότι εδώ είμαστε μία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.
Με τα καλά και τα κακά της, αλλά, με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά μιας ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που αγωνίζεται με όσες και όποιες δυνάμεις έχει.
Ας είναι καλά οι αθλήτριες μας και ο προπονητής μας για την ΑΨΟΓΗ συνεργασία τους για αυτό το τελευταίο ταξίδι της σεζόν.
Ο Βασίλης έβαλε τον εαυτό του κάτω απο την ομάδα και βοήθησε πολύ με τη στάση του.
Οι αθλήτριες μας έδειξαν κατανόηση, ήταν συνεργάσιμες και προσεκτικές, φέρθηκαν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ήταν ΚΥΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ, όπως ΠΑΝΤΑ.
Ξέρετε, στο βόλει του Πορφύρα, τα ταξίδια τα καλύπτουν τσέπες απλών ανθρώπων. Ούτε Δήμοι, ούτε ....βαθύπλουτοι... Και στο κάθε ευρώ πρέπει να υπάρχει σεβασμός και νοικοκυριό, έτσι έχουμε μάθει εμείς στην ομάδα μας. Για να υπάρχουμε και αύριο και μεθαύριο.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια, με καμάρι για ότι έχουμε δημιουργήσει με ΚΟΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
Κρατάμε αυτή τη φωτογραφία απο το Ηράκλειο, μετά το τέλος του αγώνα με την ΓΕΗ, ως ανάμνηση για μία εξέλιξη που αφήνουμε να γνωστοποιηθεί όπως ακριβώς πρέπει απο μία ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
Και αύριο ημέρα του Θεού είναι. Καλό σας βράδυ....