Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Κάτι έλειπε....

Εκτός απο τις απουσίες που είχαμε απο ασθένειες και εκδρομές ( μεγάλο αυτό το κεφάλαιο, πολύ μεγάλο, ανοίγει πραγματικές  πληγές και είναι και το ίδιο μία πληγή, αν σκεφθούμε ότι πρόκειται για μία βιομηχανία που δεν έχει την παραμικρή συνάφεια με την εκπαίδευση και μόνο προβλήματα προκαλεί στην ουσία, έτσι όπως έχουν στηθεί τα μαγαζάκια που διεκπεραιώνουν αυτή τη διαδικασία...), επίσης κάτι ακόμα μας έλειπε το πρωί στη Νέα Σμύρνη.
Απέναντι στην Ιριδα Β, οι Παγκορασίδες Β του Πορφύρα ηττήθηκαν με 3-1 σετ και ενδέχεται αυτή η ήττα να μας υποχρεώσει να περιμένουμε έως την τελευταία στιγμή για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ.
Στον πρώτο γύρο νικήσαμε 3-1 την Ιριδα, τώρα χάσαμε με το ίδιο σκορ, αλλά, αν και αυτό φαίνεται ότι δε θα έχει σημασία, υπερτερούμε στη διαφορά των πόντων σε πιθανή ισοβαθμία ( 185 έναντι 179).
Τα σετ ήταν 25-20, 15-25, 25-17 και 25-22.
Αποστολάκη, Βαλσάμη και Πολλάτου ( βελτιωμένη σήμερα ) ήταν οι πιο σταθερές σε απόδοση απο την ομάδα μας, που παρουσιάσθηκε μόλις με 8 παιδιά στη Νέα Σμύρνη, αποδεκατισμένη απο τις απουσίες, αλλά, είχε αγωνιστικότητα καισυνεισφορά απο όλς τις αθλήτριες της.
Ανησυχητική η κάμψη παιδιών μας που έχουν ποιότητα και ταλέντο, αλλά, πρέπει να αποφορτισθούν συναισθηματικά ή να έχουν πυκνότερη παρουσία στις προπονήσεις, ή και τα δύο.
Η προπονήτρια μας Μίνα Τσαπούρη, πήγε στη Νέα Σμύρνη κατευθείαν απο το λιμάνι, μετά την επιστροφή της με την αποστολή της γυναικείας ομάδας απο το Ηράκλειο.
Ηπιε το πικρό ποτήρι, αλλά, ήταν εκεί, δίπλα στις μικρές της.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ( Τσαπούρη ) Αποστολάκη, Πολλάτου, Μελισσάρη, Βαλσάμη, Κουτσουδάκη, Αυγουλή, Παπαγιαννοπούλου, Αφεντάκη.